Ce facem in weekend?

Ce putem face in weekend in aceste trei orase: Fagaras, Brasov, Sibiu si imprejurimi? Uneori voi extinde area de cercetare si in functie de evenimentele care ar putea fi de interes si catre alte orase din tara.

Targul de Craciun de la Sibiu

In Week-endul care tocmai a trecut am mers cu cei mici la Sibiu. Cea mica e innebunita dupa animale asa ca am vrut sa o ducem la Zoo iar apoi sa ne plimbam prin Piata Mare a orasului Sibiu, la frumosul Targ de Craciun.

V-as recomanda sa alegeti o zi din timpul saptamanii cu atat mai mult daca mergeti cu copii mici, a fost foarte aglomerat. Oarecum nu te poti bucura de ce e in jur, nu poti savura linistit un vin fiert pentru ca e imbulzeala mare. Era sa iau si bataie. Am stat la rand la castane 15 minute si cand mi-a venit randul am luat trei pungute pentru ca eram cinci adulti si trei copii. As fi vrut sa iau patru pungute dar am zis sa fiu de treaba sa le las si celorlalti si am luat numai trei. Cu toate astea un nene din spatele meu m-a facut nesimtita ca i-am luat lui portia de castane, in conditiile in care erau suficiente pentru toata lumea. Mama lor de castane!

La ski la Arena Platos, Paltinis, Sibiu

Zapada si-a facut si ea aparitia si odata cu ea iubitorii de sporturi de iarna isi pregatesc echipamentele, scot de la naftalina schiurile, placa, patinele, manusi, bete, costume de ski etc.

Ii urmaresc pe Instagram pe cei de la Arena Platos si am vazut ca fac pregatiri pentru deschidere, asa ca in weekend ii vor da drumul. Va fi deschisa una dintre parti. Pentru mai multe detalii despre Arena Platos, Paltinis, accesati acest link. De asemenea, daca te intereseaza sa iti inscri copilul la cursuri de schi/placa gasesti mai multe detalii accesand acest link

Alte evenimente, spectacole sau activitati la care puteti participa in caz ca ajungeti sau intentionati sa mergeti la Sibiu:

Vineri, 1 Dec, 12:00- Christmas Food Carousel, Piata Mica        

Vineri, 1 Dec, 15:00- Spectacol folkloric cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei! Sala Transilvania Sibiu

Vineri, 1 Dec, 19:00- Concert simfonic dedicat Zilei Nationale a Romaniei, Filarmonica de stat Sibiu

Sambata, 2 Dec, 10:00- Atelierul de creatie, Teatrul Gong; recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 6-10 ani, Pretul biletului: 14 lei, Coordonator: Aurelia Calinescu 

Sambata, 2 Dec, 12:00- Christmas Food Carousel, Piata Mica

Sambata, 2 Dec, 18:00- Colinde cu Corul de femei al corului Bach, Biserica Evanghelica “Sf. Ioan

Sambata, 2 Dec, 18:00- Spectacol Craiasa Zapezii, Teatrul Gong

Sambata, 2 Dec, 19:00- Iubire cu Nabadai, Teatrul National “Radu Stanca”

Duminica, 3 Dec, 12:00- Christmas Food Carousel, Piata Mica

Duminica, 3 Dec, 18:00- Colinde cu Corul de femei al corului Bach, Biserica Evanghelica “Sf. Ioan

Duminica, 3 Dec, 19:00- Spectacolul de teatru “Nora”, Teatrul National “Radu Stanca”

Duminica, 3 Dec, 19:00- Proiectie de film “Marita”, Teatrul Gong

 

Cu siguranta se schiaza si in Poiana Brasov, din cate am cercetat eu pe internet, pentru ca 4 din 9 partii sunt deschise. Nu am surse pentru a va da mai multe detalii. Alte evenimente la care puteti lua parte in Brasov si imprejurimi.

Joi, 30 Noi, 21:00- concert Directia 5, locatie: Roata Norocului, Rezervări: 0744 548 684

Joi, 30 Noi, 22:00- Stand-up comedy la Warehouse Pub; Trei reprezentanti de stand-up comedy: State, Tibi Neuronu, Cristi Priza;

Rezervări: 0773 843 726 Preț bilet: 40 lei în ziua spectacolului, daca il achizitionati mai repede costul biletului este de 30 lei.  

Vineri, 1 Dec, 12:00- Sarbatorim Ziua Nationala a Romaniei cu “Hora Unirii” in Piata Sfatului din Brasov; 

Vineri, 1 Dec, 21:00- Concert Parazitii, Kruhnen Musik Halle Preț bilet: 40 lei în ziua spectacolului

Vineri, Sambata, Duminica 1-3 Dec, 12:00- sarbatoreste romaneste in familie la ‘Casa de Ceai Regina Maria’, la Bran, cu preparate romanesti, muzica si voie buna.

Sper ca v-ati facut cateva idei de activitati, evenimete pentru acest weekend prelungit si bineinteles cu ocazia sarbatorii crestinesti Sf. Andrei „La multi ani” persoanelor care poarta numele de Andreea si Andrei. Pentru ziua de 1 Decembrie, ziua Nationala a Romaniei sa traim cu toti si sa speram la o tara mai civilizata si mai buna, “La multi ani, Romania!”

Cu drag si voie buna,

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.