Zbor cu parapanta

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

“Despre una, despre alta
Un fel de zbor cu parapanta
Cand eu am rau deinaltime
Asta-i despre mine, despre tine, despre oricine, despre nimeni…

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Despre un zbor cu parapanta vreau sa va povestesc si eu. Nu e chiar ca in melodia lui Maximilian. E ceva mai simplu si fara rau de inaltime, sau cel putin asa a fost in cazul meu.

Vanam de mult o astfel de experienta, dar ca o mama responsabila ce eram/sunt, pentru ca strumfii mei erau pe primul loc, nu prea ma vedeam sa imi fac timp prea curand. Oportunitatea a venit mai repede decat ma asteptam. La inceputul anului am participat la o ‘licitatie de experiente’ organizata de Fundatia Comunitara Fagaras impreuna cu YouthBank, prin care banii stransi erau donati pentru sustinerea proiectelor liceenilor fagaraseni.

Au fost 12 experiente pentru care se putea licita. M-am dus setata sa licitez pentru trei experiente: prima era zbor in tandem cu parapanta (pe aceasta mi-o doream cel mai mult), o cina la domiciliu pregatita de un chef (si aceasta mi-ar fi placut, poate cand o sa fie copiii mai mari), un weekend la spa. Cred ca as fi licitat si pentru un salt cu parasuta daca era printre experiente. Poate anul ce vine.

Am asteptat sa vina primavara si sa fie o zi insorita. Am sunat pe domnul instructor si am facut programarea. Ne-am intalnit la iesire din Brasov catre Sinaia, la telecabina Bunloc. Am asteptat alti doritori de senzatii tari. Am urcat cu telecabina. Cat despre ce s-a intamplat dupa, puteti vedea mai jos in video.[/vc_column_text][vc_video link=”https://vimeo.com/225991393″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Daca nu aveti rau de inaltime si nu va lipseste curajul (nu ai nevoie de foarte mult :D) poti incerca o astfel de experienta. Nu mi s-a parut deloc periculos, chiar daca nu iti garanteaza nimeni ca riscuri nu exista, este o experienta interesanta. Privelistea este superba, si aerul curat.

As putea sa va scriu mai multe dar nu vreau sa va plictisesc. O sa va scriu anul care vine mai multe daca o sa mai fie evenimentul. Sa va incurajez sa participati si voi. Puteti licita pentru o experienta pe care v-o doriti si in felul acesta, banii donati se intreapta catre un caz educativ.

Bineinteles, daca nu vreti sa asteptati sa participati la un astfel de eveniment, poate anul urmator zborul cu parapanta nici nu va mai fi printre experiente, puteti la o simpla cautare pe google, in functie de zona unde locuiti sa gasiti instructori de zbor in tandem cu parapanta. Mai jos aveti cateva indicatii pentru zbor in tandem cu parapanta in judetul Brasov:

-Sky Dreamers (chiar au o oferta in perioada aceasta, pretul e foarte bun)

-Paramania (au si scoala de zbor cu parapanta, daca o sa va placa asa de mult incat sa vreti vreodata sa zburati singuri)

-Happy cloud sunt cei cu care am zburat eu.

-Parapanta Brasov si multi altii.[/vc_column_text][vc_single_image image=”249″ img_size=”large”][vc_facebook][vc_pinterest][/vc_column][/vc_row]

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.