City break in Paris with mon amis

City break in Paris with mon amis – Dupa escapada in Londra a urmat o alta plecare, un fel de ‘doi-in-unu’ city break in Paris si Venetia, fiind convinsa de noua mea prietena care este si fotograf, Anna, si care isi dorea mult sa viziteze aceste doua orase iconice.

 

 

 

 

 

 

Initial, am ezitat pentru ca fusesem in Paris acum vreo 6,7 ani (nici nu mai stiu sigur) si in Venetia, ce sa mai zic, nici macar nu am nevoie de indicatii stradale, cred ca am fost de vreo 5 ori. Pentru ca era ziua ei si acum aveam alte motive, in plus, sa merg, m-am decis sa rezerv biletele de avion care s-au dovedit a fi foarte accesibile si astfel a facut ca planul nostru sa fie realizabil.

Booon, dupa o luna si putin de la rezervarea biletelor am aterizat pe aeroportul Beauvais Tille cu destinatia Paris. Am stat acolo nu mai mult de doua zile, dar a fost suficient sa ne inmiresmam cu putin aer parizian, dar si cu foarte multa ploaie. Ahaammm, mdaaa se pare ca ma urmareste in fiecare vacanta.

 

 

 

 

 

 

 

Nu am putut sa facem foarte multe poze sau sa filmam pentru vlog dar ne-a bucurat vibe-ul orasului chiar si pe ploaie.

Pozele de mai jos au fost facute la Place du Trocadéro. Privelistea este incantatoare dar, ca orice loc frumos, este inevitabil si plin de turisti. In imprejurimi sunt parcuri si multe spatii verzi unde poti sa faci un scurt popas.

In prima zi, am avut parte si de cateva ore de soare pe care le-am savurat din plin cutreierand zonele din jurul Turnului Eiffel. Ma bucur mult cand vad ca lumea sta pe iarba si se bucura de catei, copii, prieteni, povestesc si rad, (felicitari lor, ca stiu sa se bucure de viata), ca petrec clipe frumoase in aer liber, ca stiu sa se bucure de lucruri, marunte dar marete.

 

 

 

 

 

 

 

 

De aici ne-am indreptat care Louvre dar din pacate, pentru ca era duminica, nu am mai prins deschis asa ca am explorat zona si apoi ne-am indreptat catre hotel.

Urmatoarea zi am vizitat Basilica Sacre-Coure, muzeul Louvre, ne-am plimbat pe Champs Elysees, am vazut Arc du Triomphe si ne-am reintors in zona cu Turnul Eiffel, evident cu cateva opriri de rigoare pentru a savura cateva specialitati gastronomice tipice locului.

Bisous mon amis,

A

 

 

 

 

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.