Despre mine

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_separator][vc_gallery interval=”3″ images=”286″ img_size=”large”][vc_column_text css_animation=”none”]Sunt mama a doi copii superbi: o fetiță de 1an și un băiețel de aproximativ 3, soția unui om cu suflet mare și bun, fiica a doi părinți minunați și sora cea mică a unui frate grijuliu.

Mi-am făcut apariția puțin înainte de căderea comunismului într-o zi norocoasă de 13 a penultimei luni din anul 1989, dintr-o mamă moldoveancă si un tată  ardelean, dornici de a le fi puse la încercare șansele orice șansă de supraviețuirea incredibilelor celule ale corpului omenesc numite popular ‘nervi’.

Foarte energică fiind, am urmat cursuri de balet începând cu vârsta de 3 ani, după care am continuat cu gimnastică de la 6 până la 11 ani la Clubul Sportiv de Gimnastică din Deva, jud. Hunedoara.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Din motive de sănătate m-am repatriat pe tărâmuri făgărășene și am continuat școala la Generala nr.1, apoi la liceul Radu Negru. Mereu cochetând cu sportul, am continuat cu dansuri sportive, apoi tenis de performanță timp de 2 ani.

Am continuat studiile la Cluj la Universitatea Babes Bolyai, Secția Contabilitate și Informatică de Gestiune în limba română și Finanțe Bănci în limba engleză și am finalizat studiile cu un master la Londra la univesitatea Westminster în cadrul facultății de Arhitectură și Construirea Mediului Înconjurător secția Logistică și Managementul lanțului de distribuție.

A urmat rostirea jurămintelor supreme și venirea pe lume a unui băiețel, și la scurt timp după, a unei fetițe. Acești doi copii sunt minunați și ne încântă fiecare zi, ne amuză, ne enervează, ne ascultă, uneori ne pun la încercare oboseala dar sunt cele mai iubitoare și sensibile ființe din viața noastră. Ne iubesc necondiționat, orice ar fi, la fel cum desigur facem și noi.

Cât despre pasiuni, nu cred ca mai este nevoie de descrieri -cred că acest blog, prin ce scriu, prin poze, spune mai mult decât orice descriere în cuvinte. Despre ce îmi place să fac, când nu petrec timp cu copiii sau sunt în preajma lor pentru a le oferi comfort, siguranță, hrană și adăpost, îmi place să cercetez despre locurile frumoase pe care aș putea într-o zi să le văd, despre cum să mă bucur de viața și să o petrec cât mai mult alături de cei dragi.

Ideea acestui blog a luat ființă într-o seară de aprilie când, am fost întrebatăde niște prieteni unde ar putea să stea și ce locuri frumoase ar putea să viziteze în țara în care m-am născut și am crescut, la care se adaugă dorința de promovare a țării și dorința arzătoare de schimbare în bine a imaginii românilorși a României.

Și pentru că “sharing is caring” am ales pe lângă aceste subiecte de interes să mai adaug și altele care sper să vă ajute și să vă motiveze: sănătate și sport, frumusețe, călătorii, parenting, fashion, dezvoltare personală și alte ponturi, alte articole utile dar și amuzante.

Enjoy,[/vc_column_text][vc_single_image image=”249″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]